onsdag den 22. august 2012

Første skoledag


I dag var første skoledag. Jeg var super nervøs, men alting gik rigtig godt synes jeg.
Jeg stod op klokken 7 så jeg havde lidt tid til at gøre mig klar, spise morgenmad og få ro på inden vi skulle køre. Jeg kørte med Kathee, selvom Sean faktisk også var klar i god tid.
First periode var Math med Mrs. Clasgens. Hun virker som lidt af en hård negl. Vi fik vores skabe og koder til dem. Mit er på anden sal. Jeg kan ikke finde ud af at åbne det selv så jeg tror efterhånden hele skolen kender min kode fordi der er så mange der har hjulpet mig med at åbne det. Der skete ikke så meget i matematik ellers andet end at vi fik lektier for. Det synes jeg var lidt strengt på første dagen(;
Second period var US History med Mr. Deaton. Han virker meget sej, men lidt for meget jeg er en sej lære hvad vil i gøre ved det? Ellers var det meget stille og roligt i historie.
Third period var Sports Medecin med Mrs. Burns. Det tror jeg bliver min yndlings lektion, her må vi spise i timerne og hun lovede at hun ikke ville give os lektier for fordi det gør alle de andre lærere jo.
Fourth period var Art. Det havde jeg sammen med Kelsey. Det var en ret langtrukken time fordi det ikke rigtig interessere mig og fordi Mrs. Donnely virker som en ret kedelig person.
Så var det frokost. Der var en kæmpe kø i kantinen det tog os 25 min at få vores mad,  og da pausen kun er 30 min havde vi rimelig travlt med at spise. Efter vi havde spist (eller ikke spist fordi maden var klam) gik vi tilbage til Art fordi der skulle være announcements. 
Da vi fik fri fra Art gik jeg videre til Firth period som jeg faktisk havde glædet mig ret meget til efter jeg mødte Mr. Keller i går. Han er så rar og venlig. Vi snakkede om hvilke lande folk nedstammer fra. Det var den hyggeliste time af dem alle.
Sidste time var Chemistry  med Mrs. Epperson. Som jeg kom for sent til fordi jeg først for vild og bag efter ikke kunne åbne mit skab for at få fat i mine bøger. Mrs. Epperson virker helt ok. Hun snakker lidt meget om sig selv men det er faktisk en tendens jeg har lagt mærke til hos mange her. De er gladere for sig selv end vi er der hjemme. Vi lavede nogen meget fede navneskilte. Jeg lægger et billede op når jeg får det med hjem.
Efter skole gik jeg hjem. Det var meget rart at få lidt alene tid efter at havet mødt så mange super søde mennesker der så gerne vil snakke med en.
Da jeg kom hjem var jeg ved at dø af sult så jeg snuppede en kanelsnegl (som Kathee havde bagt her til morgen), Yumyum. Mens jeg spiste den skypede jeg  lidt med mut og dad inden jeg lavede mine første lektier her ovre.  

Jeg har ikke nogen billeder fra idag, men her er et link til skolen hjemmeside: http://www.fortthomas.kyschools.us/school_home.aspx?schoolID=1

1 kommentar:

  1. Jeg har hørt at du også har købt en kjole. Hvordan ser den ud?

    SvarSlet