tirsdag den 14. august 2012

Det er stadig fedt!!


Nu har jeg næsten været i The Great State of Kentucky i 40 timer. Og alting er stadig fedt.

I dag har været en ind og ud af bilen dag!! Da jeg vågnede 8.30 havde Kathleen lavet pandekager med blåbær i. DE SMAGTE BARE GODT! Efter det tog jeg mit første bad her og så var vi ude af døren for at tage ned på skolen så jeg kunne få lavet mit skema. Det tog ikke lang tid. Jeg skal have: Algebra for viderekomne, Amerikansk historie, sports medicin, kunst, engelsk og kemi.


Så kørte vi til et mobilselskab for at kigge på et abonnement som ikke ruinerer mine forældre -  bagefter kørte vi hen til en anden for at køre tilbage igen. Vi besluttede at det første var det bedste for mig, fordi der er gratis SMS og ringe og gratis SMS til Danmark of for 10$ ekstra om måneden kan jeg også ringe gratis til Danmark. Dog virkede det ikke til min iPhone så vi fik kortet med hjem for at prøve det i min gamle Sony Ericsson, det gjorde det så ikke så Kathleen har fundet en af Seans gamle telefoner frem som det heldigvis virker i som jeg kun kan bruge. Efter det kørte vi ned til skolen for at hente Seans skema og betale for et eller andet om vi ikke betalte for fordi der var så mange mennesker. Da vi kørte der fra kørte vi til det lokale supermarked som er KÆMPE stort. For at kører hjem og spise frokost. Efter frokost var Kathleen nød til at køre ned på skolen for at holde et møde så jeg var alene hjemme lidt. Indtil Sean kom hjem sammen med sin kæreste som jeg nu fik muligheden for at sige hej til. Hun virker sød. Da Kathleen kom tilbage kørte vi ned for at betale for mit abonnement.
Da vi kom tilbage igen Skypede jeg lidt med mine forældre inden jeg hjalp med at lave aftensmad. Efter maden kørte jeg med Mike i den gule Mustang med til supermarkedet igen fordi han skulle have nogen Cheerios.
Nu er der baseball i fjernsynet. Jeg forstår det ikke helt, men det er helt ok;p        

Her er nogen billeder af mit værelse.Se hvad de har hængt op for mig:D


Min tre telefoner(;

2 kommentarer:

 1. Hej Mus
  Det lyder somom du hygger dig rigtig meget.
  Og at du kan finde ud af at hjælpe til med at lave mad. Det var dygtigt gjort. Vi vidste slet ikke at du kunne den slags.

  Kys fra mor og far

  SvarSlet
 2. Jeg er også begyndt at rede seng hver morgen. Som jeg dog overrasker mig selv nogen gange(;

  SvarSlet