lørdag den 3. november 2012

Halloween


Som nogen af jer måske ved er Halloween en ret stor deal her ovre, men i kan ikke forstille jer hvor stort det egentlig er. Det har været noget af det fedeste. Det startede i starten september da butikkerne begyndte at sætte alle tingene frem, græskar,  specielle græskar knive, græskar maling, græskar vejledninger, store og små klamme mænd der snakkede når du gik forbi dem, alverdens oppustelige ting til at sætte i din have, lyskæder, fake gravsten og hylde efter hylde med slik. Så alle de ting satte folk op i deres have. Det har været en kæmpe oplevelse i sig selv bare at køre rundt og kigge på det. 
Torsdagen før haloween var der pumpkin walk som er en konkurrence hvor folk skær deres græsker og tager det ned til Towerpark hvor der så kommer dommere og bestemmer hvilket der er det mest kreative, sødeste, sværeste osv. Og bagefter kan normale mennesker komme og kigge på dem. Det var rigtig fedt bortset fra at der var omkring 3500 mennesker der ville kigge så det tog en krig. Jeg vil tro der var omkring 3-400 forskellige græskar. 
Så den her uge har været Seniorweek som betyder at senioerne har været klædt ud hver dag. Mandag var pyjamas, tirsdag var 80’s onsdag var halloween, torsdag var middelschool (de havde tøj på som de ville havet set ud i middleschool (op til 8. Klasse)) og fredag var blue and white. Nogle a kostumerne om onsdagen var virkelig cool. En af de store football drenge havde lånt en af cheerlaedernes outfit og var meget yndig. Lærerne var også klædt ud, men for dem var der rent faktisk en konkurrence hvor eleverne donerede penge til den lærer de synes havde den bedste udklædning. Min historie lærer vandt han var klædt ud som Hulk nummer, men den lærer jeg synes var den bedste var en af spansk lærerne hun var klædt ud som Cruella De Vil   og havde sin hund med. Om aftenen var vi hjemme hos ”mormor og morfar”. Da jeg tog der hen efter træning missede jeg de 4 trick and treaters der kom forbi. Men alle sagde at der ikke havde været særlig mange i år fordi været har været så dårligt i anledning af stormen i New York.Pumpkin Walk - Velkommen

Pumpkin Walk - Pooh

Pumpkin Walk - Harry Potter

Pumpkin Walk - Highlands Highschool græskar

Pumpkin Walk - hov, de er fake

Pumpkin Walk - Mini

Pumpkin Walk - Klokkeblomst

Pumpkin Walk - Mini, igen Ps. Stormen har ikke påvirket os særlig meget, det har bare været lidt koldt og lidt regn denne uge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar