fredag den 12. oktober 2012

Svømning og mit første stævne


Nu er det gået lidt lang tid siden sidste gange jeg opdaterede jer på hvad jeg går og laver. Men jeg har super travlt og intet nyt er jo godt nyt. Jeg tænkte at jeg lige ville opdatere jer lidt i dybden omkring  svømning.
Jeg har signet up for skole svømmeholdet som jeg glæder mig rigtig meget til at deltage på. Kommer ikke til at træne med dem fordi jeg svømmer i klub, så ønsker træneren nemlig at man bare fortsat træner med sin klub. Jeg kommer kun til at deltage i konkurrencer med dem. Der er to drenge på skolesvømmeholdet som jeg allerede har snakket med fordi de havde hørt at hende danskeren også svømmede. Haha.
Svømning med the Marlins er helt anderledes end hvad jeg er vant til og det er faktisk meget godt synes jeg. Klubben er bygget op på den måde at svømmeklubben har 5 forskellige haller hvor man træner. Så det er lidt som om der er 5 klubber der udgøre Cincinnati Marlins. Så jeg er i South som træner på Northern Kentucky University. Der er 5 eller 6 forskellige hold som er opdelt efter alder jeg er på senior som er de ældste på mit hold er der 15-16 svømmere og bund niveauet er MEGET lavet. Mens de hurtigste er lidt hurtigere end mig. Min træner hedder Sue House og hun er super dygtig. Tirsdag og torsdag har vi træning sammen med holdet under os. Det synes jeg er fedt fordi så lærer man de yngre svømmere at kende og mulige kommende hold kammerater. Der er nogen kæmpe talenter på holdet under os så det er meget sjovt.
Hver træning er på den måde at alle starter den samme startid, men så hvis man er lidt langsommere end resten af holdet svømme man en anden stilart eller distance. Det synes jeg er en fed måde at træne på. For på den måde er hver træning tilpasset til lige præcis dit behov. Og hvis der er noget du ikke når startiden på laver man make ups efter træning og sådan er det bare, ingen problemer der.
På holdet er der fire piger ud over mig. De er alle freshmen så to år yngre end mig. Der er en af dem jeg slet ikke kan holde ud. Har lyst til at slå hende bare når jeg kigger på hende, men hun kan heller ikke holde mig ud så det er fint. De andre tre er finde nok selv om jeg kommer bedre ud af det med drenge. De er min alder eller lidt ældre.
Søndag var jeg til mit første stævne. Det var kun for Marlins svømmere. Så alle 5 placeringer havde et stævne sammen med morgenmad. Før stævnstart blev der taget billeder af hvert hold og så alle holdene fra alle placeringerne sammen. Det tog en krig og var ikke særlig underholdene. Der var ingen opvarmning før stævnestart det synes jeg var lidt mærkeligt. Jeg svømmede 100 fri og 100 ryg på yard. Min første gang under minuttet på 100 fri, wuhuu! Og ryg det snakker vi ikke om(;
Et link til svømmeklubbens side, hvis i vil vide mere det ligger også  i toppen.

1 kommentar: