tirsdag den 23. april 2013

Prom

I lørdags var der prom. Jeg havde rigtig besluttet at jeg ikke ville med. Men i mandags ombestemte jeg mig så. Så der var lidt pres på. At tage til skole fest her er ikke helt lige som der hjemme. Man kan ikke bare finde et outfit fra skabet og så er det det.

Først skulle jeg finde en date. Så jeg spurgte Drew som jeg mødte på Spring Break som går på en anden skole + jeg vidste at Kelsey havde inviteret en af hans venner så det ikke ville blive alt for akavet.
Så skulle jeg finde en kjole. Det endte med at være en del mere smertefrit end jeg havde troet.
Skoene var helt smertefrie - indtil jeg havde haft dem på i en time.
Og så skal man også bestille blomster til drengens knappehul. Og drengen til pigerne til at have om håndledet.
Og så skal man selvfølgelig også have håret ordnet af en professionel.

Lørdag startede dog meget stille og roligt. Jeg havde en aftale med Sadie klokken tre om at hun skulle ordne mit hår. Sadie er en Kaitnyn gik i high school med som er frisør. Så hun kipper mig mens jeg er her og voksede mine øjenbryn for et par uger siden. Håret blev rigtig fint.

Da jeg kom hjem var det tid til at gøre mig klar. På med make-up og fest tøj. Og hjem til Kendall en af pigerne fra skolen. Her ovre holder man ikke opvarmning. Man mødes for at tage billeder. Og ja, det tager omkrig to timer. Det er lidt af et show. Drew og Eric (Kelsey's date) kom dog ikke i tide til at tage billeder med alle de andre da de havde en basket ball turnering den dag. De kom da alle andre var gået og samlede os op og så kørte vi til fest.

Ført spiste vi middag. Da vi ankom lidt efter alle andre kom vi alle ikke til at sidde ved det samme bord hvilket var lidt øv, men what ever.

Efter mad dansede vi. Det var så sjovt. Drengene var helt lige galde med hvor fjollede de så ud siden de ikke kendte nogen der alligevel. Det sluttede ved midnat så der fra kørte vi hjem til Kelsey for at skifte til hygge tøj for at tage ned på skolen hvor der så var prom to dawn. Dette er event skolen laver i fællesskab med forældre for at sørge for at eleverne ikke tager hjem og drikker efter prom. Hele skolen var forvandlet til at ligne New York. Med alt muligt på væggene og store lærreder med film på. Alt var gratis. Der var lazer tag, hoppeborge, bullriding, forhindringsbaner, henna tatoveringer, vokshænder, massage, mad, slik, selv badeværelserne var lavet helt om. Drengenes var lavet om så det var som at være i et NFL locker room og pigernes som et akvarium - med guldfisk i. Klokken tre blev alle bedt om at gå til performance centeret hvor de havde hyret en hypnotisør til at hypnotisere eleverne på scenen. Det var så sjovt at se hvad han kunne få dem til at gøre. Selvom jeg ikke rigtig tror på sådan noget tror jeg simpelthen ikke på at man kan få high school elever til at gøre sådan så fjollede ting af egen fri vilje. Klokken halv 5 sluttede det hele og vi kørte hjem og i seng.

Sean og jeg spiller cool der hjemme på terrassen

Parrene, Kelsey & Jeg. Jaja, det er lidt akavet. Hvad synes i om kjolerne? haha
Når drengene ikke har tid må vi jo være hinandens date

Endelig kom drenge .. da alle andre var gået

Med Cincinnati i baggrunden
Jeg har stadig ikkevænnet mig til at alle kan køre bil her 
Meget fine borde
Spiller cool før Prom to Dawn
Min blomster armbånd tingIngen kommentarer:

Send en kommentar